Gå til indhold
TV

165 til 178 cm (65 til 70 tommer) TV

Udforsk vores 165 til 178 cm (65" til 70") LED-TV, og oplev en betagende kombination af teknologier, der giver overlegen billed- og lydkvalitet, kombineret med interaktive funktioner.

Futuristisk design af 165 til 178 cm (65 til 70 tommer) LED-TV fra Sony

Ideel til hjemmebiografen

Er du netop kommet i gang med et hjemmebiografsystem? Gør vores 165 cm (65") TV til dit første stop. Med spændende funktioner som 3D-funktionalitet, surroundlyd og Live Football-tilstand vil de give flere timers interaktiv underholdning.

Det næste trin inden for billedkvalitet

Med vores 165 cm (65") 4K LED-TV vil du opleve fantastisk billedkvalitet, ikke pixel. Den avancerede billedbehandlingsteknologi forbedrer selv de fineste detaljer, mens teksturer får ny intensitet. Varmt lys bag skærmen giver en klarhed fra hjørne til hjørne og får skyggedannelser til at forsvinde.

4K har fire gange så mange detaljer som Full HD
Skærmdeling med 165 cm (65 tommer) TV fra Sony

Opret forbindelse i alle dimensioner

Smart TV er en smart idé. Opret forbindelse til verden med vores 165 cm (65") TV, og nyd alt fra streaming af tweets til deling af billeder med dine nærmeste og kæreste. Længes du efter spænding? Grib dine 3D-briller, og far vild i en ny dimension af underholdning med billeder, der springer ud fra skærmen.

Farver, der skaber opmærksomhed

Åbn øjnene op for TRILUMINOS™-skærmen på vores 165 cm (65") LED-TV, og oplev farver fyldt med intensitet. Billederne er forbedret ved hjælp af X-tended Dynamic Range™, mens X-Reality PRO™ forbedrer kontrast og tekstur og skaber en virkelighedstro billedkvalitet.

Klart billede på 165 cm (65 tommer) LED-TV fra Sony
Fantastisk lyd med 165 til 178 cm (65 til 70 tommer) TV fra Sony

Nyskabende design, som understøttes af stor lyd

Brug One Flick Entertainment-fjernbetjeningen til at søge efter film og TV-programmer, og surf på internettet ved et tryk på en knap. Vores unikke, kileformede 165 cm (65") TV giver stabilitet, samtidig med at højttalerkapaciteten er udvidet.