Gå til indhold
TV

BRAVIA 127 cm (50") TV

Lad spændingen stige med vores bedste 127 cm (50") TV. Fra krystalklar billedkvalitet til nem tilslutning, de har alt, hvad der skal til for at skabe en fantastisk fjernsynsoplevelse.

Dyk ned i detaljerne

Vores 127 cm (50") TV bringer detaljerne frem i alt, hvad du ser. Full HD-skærmen gør billederne skarpe, tydelige og imponerende, uanset om du ser en episk science fiction-film på Blu-ray™ eller en smartphone-video. Oplev dine fotos på den store skærm - med klare farver, detaljerede teksturer og skarpe linjer, de får et nyt look.

Detaljerige billeder på Sonys bedste 127 cm (50 tommer) TV
Actionfilm på 127 cm (50 tommer) LED-TV fra Sony

Åbn døren til underholdning

Omdan din stue til et underholdningscenter med vores 127 cm (50") LED-TV. Spændingen er nonstop takket være en lang række funktioner, lige fra en Full HD-skærm til Live Football-tilstand. Og bare rolig - det er nemt at styre med One-Flick-fjernbetjeningen, så du kan gå fra at søge fotos til at se film i et snuptag.

Scor med fodboldtilstand

Fodboldfans, glæd jer: Vores 127 cm (50") Smart TV med Live Football-tilstand bringer dig ind i hjertet af spillet. Lydindstillingerne justeres automatisk og bringer suset fra stadion ind i stuen, og den praktiske brugergrænseflade streamer nyheder og højdepunkter fra internettet.

Fantastiske funktioner på 127 cm (50 tommer) Smart TV fra Sony
Et par nyder ClearAudio på Sony 127 cm (50 tommer) TV

Lyd, der inspirerer

Skru op for lyden, og fortab dig i en imponerende lydkvalitet med vores bedste 127 cm (50") TV. ClearAudio+ raffinerer både store og små lyde og forbedrer klarheden og adskillelsen, mens Voice Zoom forstærker dialogen. S Force Front Surround fuldender billedet ved at fylde rummet med kraftfuld lyd.

Et skarpere, tydeligere billede

Dårlig billedkvalitet hører fortiden til med X-Reality Pro™. Denne slanke processor, der findes i vores 127 cm (50") TV, raffinerer billederne og reducerer støjen, så alt fremtræder tydeligt. Den fungerer også i en række medier, hvor den forbedrer udseendet af videostreaming og smartphoneindhold, ud over TV og Blu-ray™-diske.

Sony 127 cm (50 tommer) LED-TV med skarpe billeder
Fjernbetjening til Sony 127 cm (50") Smart TV

Kun ét svip

One-Flick Entertainment-fjernbetjeningen, der følger med vores 127 cm (50") Smart TV, giver dig fuld kontrol. Med et tryk på en knap kan du udforske en verden af film, musik og programmer eller surfe på nettet. En intuitiv BRAVIA-brugergrænseflade hjælper dig, og Quick Start starter dit yndlingsprogram hurtigt.