Gå til indhold
TV

BRAVIA 102 cm (40") TV

Du skal ikke undervurdere effekten af vores 102 cm (40") TV. Deres praktiske størrelse understøttes af en overlegen billedkvalitet, naturtro lyd og meget mere og gør det til en fantastisk oplevelse.

Lille skærm, stor spænding

Vores bedste 102 cm (40") TV har alt det, du forventer af et fjernsyn i høj kvalitet. LED-skærmen er lys og klar, lyden er jævn og dyb, og det slanke design bidrager til ethvert rum. Du kan endda synkronisere med din smartphone og opnå nem streaming.

Skarpe billeder på det bedste 102 cm (40 tommer) TV fra Sony
Sony 102 cm (40 tommer) Smart TV

Alt, hvad du ønsker i et TV

Uanset om du lige er begyndt at bygge et hjemmeunderholdningssystem eller har behov for at sætte kulør på et lille rum, så er vores 102 cm (40") Smart TV noget for dig. Du kan nyde en levende billedkvalitet, nemme tilslutningsmuligheder til din smartphone og tidløst design.

Underholdningen bliver belyst

Alt bliver lyst, tydeligt og smukt med vores 102 cm (40") LED-TV. Hvidt lys bag skærmen lyser op på hver eneste pixel og giver en intens kontrast, der trækker detaljerne frem for at give en fantastisk fjernsynsoplevelse. Selv de hurtigste actionscener udspiller sig jævnt med Motionflow XR™.

Sony 102 cm (40 tommer) Smart TV med klart billede
Smartphone-streaming med det bedste 102 cm (40 tommer) TV fra Sony

Tilslut, del og spejl

Vores 102 cm (40") Smart TV gør det nemt at oprette forbindelse til venner, familie og resten af verden. Stream indhold, der er gemt på din smartphone, udveksl billeder med Fotodeling, og opdag nye detaljer, når dine billeder fylder skærmen. Med kabelforbundet spejling kan du oplade telefonen, mens du deler videoer.

Klart som i dagslys

Sæt ting i perspektiv med Clear Resolution Enhancer på vores 102 cm (40") TV. Ved at reducere billedstøj mindskes uskarpheden og giver et rent og skarpt billede med en forbedret fornemmelse for dybden. Detaljer og teksturer raffineres og gør det, du ser, utroligt livagtigt.

Livagtige billeder på 102 cm (40 tommer) Smart TV fra Sony
Par, der nyder ClearAudio på 102 cm (40 tommer) Smart TV fra Sony

Lyden bliver levende

Store og små lyde får nyt liv med vores 102 cm (40") TV. Basreflekshøjttaleren skaber fyldige bas- og diskanttoner, der finindstilles af ClearPhase og giver optimal balance. Ægtheden gendannes af S-Master-digitalforstærkeren, så alt er tro mod dets oprindelige kilde.