Imagination in Motion

Deltag her for at se vores særlige 2-dages onlinemeddelelse 

28. juli kl. 15.00 (BST)/16.00 (CET) 

Officiel global meddelelse og oplysninger afsløres om denne længe ventede model. 

29. juli, kl. 17.00 (BST)/18.00 (CET) 

Et eksklusivt 90-minutter langt livestreamet webinar, der giver et detaljeret indblik i kameraet. Der er også interviews med særlige gæster, som afslører deres første indtryk af at bruge det i virkelige situationer, og tekniske eksperter fra Sony. 

Hvis du vil holde dig opdateret om begge begivenheder og modtage en påmindelse, før webinaret starter, bedes du tilmelde dig vores Alpha Universe-nyhedsbrev nedenfor.