Alpha Universe-fotokonkurrence med temaet "Winter"

snedækket træhytte i vinterlandskab

Winter

Sony Europe B.V. og Alpha Universe er glade for at annoncere starten på vores Instagram-fotokonkurrence "Winter" (vinter) for brugere af kameraer i Sony Alpha-, ZV- eller RX-serien i følgende lande: Belgien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Nederlandene, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

De tre vinderbilleder vælges af et panel af fotoeksperter, og hver vinder får en præmie!

Deltag i konkurrencen ved at dele dine billeder på Instagram. Konkurrencebidrag gælder fotoopslag på Instagram fra 15. januar til 4. marts 2024.

Vinteren giver mulighed for smukt lys og unikke farver. Det gælder uanset, om det er idylliske vinterlandskaber i bjergene eller frostklare morgener i byen; de magiske øjeblikke venter kun på at blive foreviget.

Del dine efterårsbilleder på vores Alpha Universe Instagram-konto, og få chancen for at vinde spændende præmier, f.eks. Sonys nyeste og lækreste udstyr. Konkurrencen gælder fotoopslag på Instagram fra 15. januar til 4. marts 2024, hvorefter et panel af fotoeksperter vælger tre vindere.

Præmierne er:

1. præmie
Sony Alpha 7 IV-hus

2. præmie
Valget mellem ÉT af følgende:

Sony FE 24mm f/1.4 G Master
Sony FE 35mm f/1.4 G Master
Sony FE 50mm f/1.4 G Master

3. præmie
Valget mellem ÉT af følgende:

Sony FE PZ 16-35mm f/4 G
Sony FE 20-70mm f/4 G
Sony FE 70-200mm f/4 G Macro OSS II

Bidrag vurderes ud fra billedets kreativitet, originalitet og visuel/følelsesmæssig dybde, og vinderne bliver udråbt på vores Alpha Universe-kanaler på Instagram og andre sociale medier.

 

Følg os på Instagram Følg Alpha Universe på Instagram

Følg α Universe på Instagram, og få de seneste tip, historier og konkurrenceinfo

 

 

Vilkår og betingelser:
IKKE KØBSBETINGET

 1. Arrangøren af Sony Alpha Universe Instagram-fotokonkurrencen Winter ("konkurrencen") er Sony Europe B.V., The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW, Storbritannien ("Sony"). Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, godkendt eller administreret af eller forbundet med Instagram. Instagram fritages hermed for ethvert ansvar af alle deltagere i konkurrencen.
 1. Konkurrencen er åben for enkeltpersoner over 18 år, som har en personlig Instagram-konto og er bosiddende i Belgien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Nederlandene, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn eller Østrig ("Kvalificerede lande"). Medarbejdere i Sony-koncernens virksomheder og deres familiemedlemmer må ikke deltage.
 1. Konkurrencen starter den 15. januar 2024 og slutter til midnat den 4. marts 2024 ("konkurrenceperioden")
 1. Gennemfør følgende trin for at deltage i konkurrencen:

Trin 1: Følg @alphauniversebysony.eu på Instagram.

Trin 2: Upload et billede, som du selv har taget med et kamera fra Sony Alpha-, ZV- eller RX-serien, til din Instagram-konto, og tilføj følgende hashtags, alt efter det land, du bor i:

Gyldige landehashtags:

Tyskland #AlphaWinterDE
UK #AlphaWinterUK
Frankrig #AlphaWinterFR
Italien #AlphaWinterIT
Spanien #AlphaWinterES
Nederlandene #AlphaWinterNL
Schweiz #AlphaWinterCH
Polen #AlphaWinterPL
Norge #AlphaWinterNO
Østrig #AlphaWinterAT
Sverige #AlphaWinterSE
Belgien #AlphaWinterBE
Danmark #AlphaWinterDK
Portugal #AlphaWinterPT
Finland #AlphaWinterFI
Grækenland #AlphaWinterGR
Rumænien #AlphaWinterRO
Estland #AlphaWinterEE
Litauen #AlphaWinterLT
Letland #AlphaWinterLV
Ungarn #AlphaWinterHU
Bulgarien #AlphaWinterBG
Irland #AlphaWinterIE
Tjekkiet #AlphaWinterCZ
Kroatien #AlphaWinterHR
Slovenien #AlphaWinterSI
Slovakiet #AlphaWinterSK
Tyrkiet #AlphaWinterTR

 

 1. Indsendte billeder skal være taget med et kamera fra Sony Alpha-, ZV- eller RX-serien. Din Instagram-konto skal være offentlig for at kunne deltage i konkurrencen. Når billedet er lagt op, skal det blive på din Instagram-konto, til konkurrenceperioden udløber, som angivet i afsnit 3 ovenfor – ellers er det ikke sikkert, at dit bidrag anerkendes.
 1. Ved at indsende fotos i overensstemmelse med afsnit 4 ovenfor og deltage i konkurrencen, antages det, at deltagerne har accepteret og er bundet af konkurrencens regler samt disse vilkår og betingelser. Alle yderligere instruktioner til deltagelse, som gives af Sony og opslås på denne webside eller Instagram-kontoen @alphauniversebysony.eu, udgør en del af reglerne for konkurrencen.
 1. Jævnfør afsnit 9 nedenfor skal de indsendte billeder være med temaet "vinter" og udnytte fordelene ved dit Sony Alpha-, ZV- eller RX-kamera. Der er ingen begrænsning på, hvor mange billeder der kan uploades for at deltage, men hvert billede skal være unikt og overholde disse vilkår og betingelser.
 1. Fotos, der er redigeret med billedbehandlingssoftware eller lignende programmer, accepteres. Deltageren garanterer, at fotoforbedring blev udført ved brug at lovligt erhvervet software.
 1. Deltagerne må ikke tagge eller indsende materiale, der er ærekrænkende, injurierende, obskønt, pornografisk, blasfemisk, truende eller ulovligt (dette gælder både for fotos og eventuelle tilknyttede kommentarer/tags) eller nogen form for materiale, som kan udgøre eller tilskynde til en adfærd, der ville blive betragtet som en strafbar handling, give anledning til civilretligt erstatningsansvar eller på anden måde overtræde lovgivningen eller Instagrams vilkår for brug. Deltagerne må ikke indsende fotos, der indeholder vandmærker, fotokrediteringer eller varemærker tilhørende tredjeparter.
 1. Sony vil gennemgå alle kvalificerede bidrag, som deltager via Instagram i konkurrenceperioden, og fotoene vil blive bedømt efter Sonys eget skøn baseret på billedets kreativitet, originalitet og visuel/følelsesmæssig effekt. Sony udvælger de bedste bidrag på basis af ovenstående kriterier, og den endelige udnævnelse af vinderbidragene foretages af et uafhængigt panel af fotoeksperter, hvis beslutninger er endelige og bindende.
 1. Den deltager, hvis billede er valgt som vinderbidrag, bliver kontaktet via Instagram Direct fra Instagram-kontoen @alphauniversebysony.eu og vil blive bedt om at indsende EXIF-data for det valgte foto for at dokumentere, at kravene for deltagelse er overholdt. Sony vil efterfølgende kontakte den potentielle vinder via e-mail og fortælle, hvordan vedkommende gør krav på sin præmie. Hvis den potentielle vinder ikke svarer på og ikke overholder instruktionerne i den første Instagram Direct-meddelelse inden for fem (5) dage, eller hvis dataene afslører, at fotoet ikke overholder disse vilkår og betingelser, er deltageren ikke berettiget til at modtage præmien, og der vil blive valgt en anden vinder. Der vil maksimalt blive kontaktet tre (3) andre vindere.
 1. Et panel af fotoeksperter vælger tre vinderbilleder, og præmierne er som følger:

1. præmie
Sony Alpha 7 IV-hus

2. præmie
Valget mellem ÉT af følgende:

Sony FE 24mm f/1.4 G Master
Sony FE 35mm f/1.4 G Master
Sony FE 50mm f/1.4 G Master

3. præmie
Valget mellem ÉT af følgende:

Sony FE PZ 16-35mm f/4 G
Sony FE 20-70mm f/4 G
Sony FE 70-200mm f/4 G Macro OSS II

 1. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller tilgodehavender. Præmierne kan ikke ombyttes eller videregives. Hvis en præmie af en eller anden årsag ikke kan fremskaffes, forbeholder Sony sig ret til at levere en erstatningspræmie af tilsvarende værdi.
 1. Vinderen bærer helt og aldeles det fulde ansvar for at betale eventuelle skatter og afgifter, der måtte være knyttet til at modtage præmien/præmierne, og ved at acceptere en præmie indvilliger vinderne i at fritage Sony for ethvert ansvar af denne type.
 1. Vinderne bliver kontaktet via Instagram-kontoen @alphauniversebysony.eu i slutningen af marts 2024, og præmierne sendes i slutningen af april 2024 (omkostningsfrit for vinderen). Præmierne leveres kun til adresser i de kvalificerede lande, der er angivet i afsnit 2 ovenfor.
 1. Ved at indsende billeder til konkurrencen garanterer deltageren: (1) at billederne fuldt ud overholder konkurrencens regler, vilkår og betingelser, (2) at billederne er originale billeder, der er taget af deltageren med et kamera i Sony Alpha-, ZV- eller RX-serien, (3) at deltageren ejer alle rettigheder (herunder ophavsretten til billedet/billederne), og (4) at billederne ikke overtræder rettigheder tilhørende en tredjepart (herunder retten til offentliggørelse, anonymitet eller andre rettigheder, der tilhører en person), og at der er indhentet tilladelse til brug fra eventuelle personer, der måtte optræde på de indsendte billeder, og (5) at alle bidrag oprindeligt stammer fra et digitalt fotografi, og at computergenereret indhold ikke må være det originale bidrag. I tilfælde af tvivl om omfanget af manipulation med et bidrag i forbindelse med bedømmelsen af billederne kan deltageren blive bedt om at indsende den originale billedfil til bekræftelse. Deltageren anerkender, at det ikke er tilladt at indsende billeder fra tredjepartskilder (herunder f.eks. andre websteder eller blogs), og at brugen af sådanne billeder uden tilladelse kan udgøre en krænkelse af ophavsretten.
 1. Bidrag kan blive udelukket, eller præmier kan blive annulleret, hvis Sony med rimelighed afgør, at kravene for deltagelse, disse vilkår og betingelser eller for den offentlige orden og moral ikke har været overholdt.
 1. Deltageren giver Sony en uigenkaldelig, ikke-eksklusiv, gratis licens til at kopiere, ændre, redigere, tilpasse, offentliggøre, reproducere, vise, distribuere eller på anden måde bruge de indsendte billeder i ethvert onlinemedie i Europa i perioden efter konkurrencen frem til den 3. november 2026 (herunder ret til at give en underlicens til billedet til andre Sony-koncernvirksomheder). Deltageren anerkender og accepterer i særdeleshed, at indsendte billeder må offentliggøres på Sony Groups websteder og sociale medier, og at Sony kan redigere eller ændre billederne (f.eks. i form af beskæring af billedet, tilføjelse, musik eller lydeffekter). Enhver anden brug af billederne skal aftales med deltageren. Deltageren garanterer at have de nødvendige rettigheder til at give den licens, der er beskrevet i dette afsnit. Deltageren accepterer at fraskrive sig alle moralske rettigheder til brugen af de indsendte billeder.
 1. Sony påtager sig intet ansvar i forhold til brugen eller offentliggørelsen af indsendte fotos, og deltageren bærer ene og alene ansvaret for at løse eventuelle tvister med tredjeparter i forhold til de fotos, deltageren har indsendt, samt alle omkostninger forbundet med dette. Deltageren accepterer at skadesløsholde og fritage Sony, deres datterselskaber, ledere, medarbejdere og agenter for alle eventuelle krav, skader, tab, omkostninger eller udgifter af enhver art, der måtte opstå i forbindelse med deltagerens deltagelse i denne konkurrence, herunder Sonys brug af indsendte fotos og deltagerens modtagelse eller brug af præmierne.
 1. Sony påtager sig intet ansvar og giver ingen garantier, hverken udtrykkelige eller underforståede, for denne konkurrence eller præmierne ud over dem, der udtrykkeligt er angivet i disse vilkår og betingelser. Sony kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle tekniske fejl eller fejl på Instagram-platformen, som måtte forhindre en deltager i at deltage i konkurrencen eller i at modtage eller sende direkte meddelelser. Sony frasiger sig ikke sit ansvar for eventuelle dødsfald eller personskader, der måtte forårsages af Sonys egen uagtsomhed.
 1. Deltagernes personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med Sonys politik om beskyttelse af personlige oplysninger og bliver kun brugt til administration og offentliggørelse af konkurrencen, herunder kommunikation i forbindelse med konkurrencen, administration af bidrag, fremsendelse af præmier, visning af vinderbidrag, Sonys markedsføring og salgsfremmende aktiviteter og til formål, der er tilknyttet disse aktiviteter. Hvad angår vinderbidragene, kan Sony offentliggøre dit navn, land og dine kameraoplysninger, medmindre du angiver, at du ikke ønsker sådanne oplysninger offentliggjort.
 1. Alle personlige oplysninger, der oplyses af deltagere, bliver destrueret eller slettet efter konkurrencens afslutning, undtagen for de præmievindere og deltagere, hvis fotos vil blive anvendt.
 1. Hvis Sony ikke håndhæver en af disse regler eller vilkår, udgør dette ikke en frasigelse af den pågældende bestemmelse.
 1. Medmindre lokal lovgivning i deltagerens bopælsland angiver andet, er konkurrencen, herunder kravene for deltagelse og disse vilkår og betingelser, underlagt engelsk lovgivning, og enhver tvist vil være underlagt jurisdiktionen for domstolene i England og Wales.

 

 

Tidligere vindere af en konkurrence

Tilmeld dig, og få et α Universe-nyhedsbrev

Tillykke! Du er nu tilmeldt nyhedsbreve fra α Universe

Angiv en gyldig e-mailadresse

Beklager! Noget gik galt

Tillykke! Du er nu tilmeldt