hånd, der holder et alpha 7

Vi fejrer 10 år med spejlløse Alpha-kameraer i fuldformat

I oktober 2013 blev de originale Alpha 7- og 7R-kameraer annonceret

For et årti siden var fotoverdenen splittet. Man brugte enten DSLR-modeller med fuldformatsensorer eller små spejlløse kameraer med mindre APS-C-sensorer – men 16. oktober 2013 ændrede alt dette sig. Ikke blot havde Alpha 7 og Alpha 7R fuldformatsensorer, de havde også specifikationer til høj ydeevne, herunder fremragende ISO-ydelse på op til 25.600, kontinuerlig optagelse med 5 fps, en utroligt hurtig hybridfase samt AF-system med kontrastregistrering. Billedfotografer (og videofotografer) kunne for første gang opleve den kvalitet, de kendte fra deres DSLR-kameraer i en mindre og lettere formfaktor.

 

 

 

Alpha-serien bliver bedre og bedre

Disse første to modeller markerede begyndelsen på Alpha-seriens løbende evolution. Der gik mindre end et år, før "S"-varianten blev introduceret. Den gav videofotograferne ydelse på et hidtil uhørt niveau ved svagt lys og høje ISO-indstillinger, samt videooptagelse i 4K. Året efter kom Alpha 7R II med verdens første bagbelyste fuldformatsensor med imponerende 42,4 MP.

Mens Alpha-serien støt blev mere populær takket være dens nyskabende teknologi, fortsatte vores kameraafdeling i Tokyo med at sprænge grænserne for, hvad der er muligt. Alpha 9 (2017) var det allerførste kamera med kontinuerlig og lydløs blackout-fri optagelse ved utrolige 20 fps, hvilket gav sportsfotograferne en konkurrencefordel i forhold til dem, der brugte DSLR.

 

Infografik om Alpha-kameraer i fuldformat

 

 

Hvordan ser fremtiden ud?

Alpha-serien i fuldformat har, med hver enkelt lancering, fortsat med at udvikle sig til, hvad mange kalder guldstandarden inden for fremragende foto og video. Vi tror på innovation og har ikke tænkt os at hvile på laurbærrene i det kommende årti – eller årtiet derefter, for den sags skyld. Der er nogle fantastiske indholdsskabere derude, og vi er stolte af, at nogle af de bedste i verden realiserer deres drømme med hjælp fra Alpha-kameraer.

 

 

Alpha-billeder fra det sidste årti

Med hjælp fra vores utrolige Imaging Ambassadors og Imaging Creators har vi udvalgt nogle af vores yndlingsbilleder taget med Sonys spejlløse Alpha-kamerahuse i fuldformat i løbet af de sidste 10 år. Vi håber, at du vil få lige så megen fornøjelse ud af at kigge i bogen, som vi havde med at lave den.

åben jubilæums-bladrebog for sony alpha
Kig i bogen

 

 

Den seneste fuldformatsortiment fra Alpha

Tilmeld dig, og få et α Universe-nyhedsbrev

Tillykke! Du er nu tilmeldt nyhedsbreve fra α Universe

Angiv en gyldig e-mailadresse

Beklager! Noget gik galt

Tillykke! Du er nu tilmeldt