Support - Hi-fi-tilbehør

Support til Forstærker

Reparationsmuligheder

Tv

Bestil en reparation af dit Sony-tv online.

Kontakt vores helpdesk

Computer eller tablet

Bestil en reparation af din VAIO eller tablet online.

Bestil en reparation

Reparation og garanti

Dækker din garanti reparationer? Tjek dine enheder, og bestil en reparation ved et professionelt Sony-reparationscenter.

Se efter, om du ønsker en reparation

Registrer dit produkt

Få en brugerdefineret oplevelse, nyheder og tilbud til dig og dine produkter fra Sony.

Hjælp os med at forbedre vores support

Vi forsøger altid at blive bedre til at yde support til dig. Del dine erfaringer med os - brug skyderen nedenfor til at fortælle os, hvor værdifuld du synes, informationerne på denne side er:

Ikke nyttigeNyttige
Fortæl os det
Produktsupport
Kontakt produktsupport

Vi er glade for din henvendelse og giver dig den nødvendige støtte til dit Sony-produkt.

Få supportkontakt