Support - Hi-fi-tilbehør

Support til Pladespiller

Reparationsmuligheder

Tv

Bestil en reparation af dit Sony-tv online.

Kontakt vores helpdesk

Computer eller tablet

Bestil en reparation af din VAIO eller tablet online.

Bestil en reparation

Reparation og garanti

Dækker din garanti reparationer? Tjek dine enheder, og bestil en reparation ved et professionelt Sony-reparationscenter.

Se efter, om du ønsker en reparation

Registrer din produkt

Få en brugerdefineret oplevelse, nyheder og tilbud til dig og dine produkter fra Sony.

Fortæl os, hvordan vi klarer os

Hjælp os med at blive bedre til at gøre din oplevelse på Sonys Support-websted bedre. Vurder værdien af de oplysninger, du fandt:

Ikke nyttigeNyttige
Fortæl os det
Produktsupport
Kontakt produktsupport

Vi er glade for din henvendelse og giver dig den nødvendige støtte til dit Sony-produkt.

Få supportkontakt