Byg din egen bærbar PC fra Sony

Intel Brugertilpassede bærbare computere fra VAIO handler om at tilpasse dit udstyr, så det matcher din egen individuelle stil. Funktioner, der kan brugertilpasses, fås til et udvalg af serier og giver dig mulighed for at bygge din egen bærbare computer, så du kan vælge æstetiske og tekniske funktioner og få en skræddersyet VAIO-PC, der passer til din personlighed.

De mest solgte bærbare computere

3 trin til tilpasning af din bærbare VAIO-computer

1. Design

Når du har valgt den helt rigtige bærbare VAIO-computer for dig, har du mulighed for at vælge mellem en række eksklusive farver og smukke overfladedesign.

2. Konfigurer

Derefter får du mulighed for at finjustere specifikationerne for din bærbare computer. Vælg mellem eksklusiv processor, hukommelse, lagring, skærm og andre systemopgraderinger.

3. Tilbehør

Suppler og udvid din bærbare computer med tilbehør til VAIO. Tilføj de sidste detaljer med vores udvalg af etuier og bæretasker, mus og tastaturer, batterier, adaptere og meget mere.

____________
**SurfSlider™-designet giver dig mulighed for at skubbe skærmen op og afsløre et slankt og elegant tastatur.


Intel®, Intel®-logoet, Intel® Inside, Intel® Core™, Ultrabook og Core™ Inside er varemærker tilhørende Intel® Corporation i USA og andre lande.