Forkæl dig selv med fremragende lyd

De fire Signature Series-produkter er kulminationen på en menneskealders søgen efter en fremragende lyd, og de bryder grænserne for lyd i høj opløsning og skaber en uovertruffen lytteoplevelse.

Signature Series

One Signature Sound

Løfter oplevelsen af lyd i høj opløsning, så man ikke bare lytter til den, men faktisk mærker den.

Løft hver eneste tone med One Signature Sound

Det begyndte med en musikrevolution udløst af den ikoniske Walkman® i 1979, som inspirerede millioner af mennesker med friheden til at nyde musik når som helst og hvor som helst. Signature Series viderefører denne revolution med en ny standard for virkelighedstro lyd og forvandler oplevelsen, så man ikke bare lytter til musikken, men også mærker den. Ved brug af analoge og digitale teknologier af høj kvalitet har vores ingeniører fremstillet den ultimative hovedtelefonlytteoplevelse i et fremragende udvalg af fire kvalitetsprodukter.

Finjusteret og præcisionsoptimeret af førende lydingeniører

De fire Signature Series-produkter er konstrueret til at indfange og gengive hver eneste lille lydvariation, lige fra de store ouverture til den flygtige resonans i slutningen af en koncert. Selv de fineste nuancer i mikrolyde og stor dynamik bevares. Resultatet er imponerende virkelighedstro lydgengivelse, der er både klar og udtryksfuld.

På jagt efter perfekt lyd

Opdag inspirationen bag den nye standard for fremragende lyd fra de ingeniører, der har gjort den mulig.

Banebrydende lydinnovation

Lige fra den banebrydende, ikoniske Walkman® i 1979 til promoveringen af lyd i høj opløsning som den nye standard for lydkvalitet i 2013 har Sony skabt en tradition for fremragende lyd, som er uden sidestykke. Signature Series er den nyeste innovation, som sætter nye standarder for avanceret lyd.

En revolution inden for personlig lytning

Historien bag de nyskabende hovedtelefoner

Vores ingeniører har løbende udviklet vores verdensberømte udvalg af hovedtelefoner med innovative designteknikker og teknologi til høj præcision, hvilket har resulteret i gennemført autentiske lytteoplevelser.

Se hovedtelefonernes historie

Maksimeret lydkvalitet

Historien bag digital lyd og forstærkning

Kraftfulde lydsystemer uden forvrængning er en øvelse i præcision, som vi har finjusteret gennem mere end et halvt århundrede. Ingeniørmæssig erfaring, komponenter af høj kvalitet og avanceret akustik samarbejder om at højne lydkvaliteten.

Se historien bag digital lyd/forstærkning

Et ikon bliver til

Historien bag Walkman®

Walkman® redefinerede musiklytningen for en hel generation. Pludselig blev musik i stereo mobil, og det var muligt at nyde den når som helst og hvor som helst. Vi har finjusteret dette ikon lige siden.

Se historien bag Walkman®

Udformet med kærlighed, smukt sammensat

Omhyggeligt udformet

Lige fra materialerne til metoderne til lodning og strukturel konstruktion er der kun anvendt de mest avancerede fremstillingsprocesser og produktløsninger til skabelsen af Signature Series. Det sikrer de højeste standarder for kvalitet og fremragende lyd.

Designerne fortæller

Læs om inspirationen og håndværket bag Signature Series fortalt af designerne selv.