Skip to Content

Hør det vigtige

Vores karakteristiske blanding af design, ingeniørkunst og opfindsomhed betyder, at du kan regne med Sony.

Imponerende klarhed

Lyd, som den skal være

Hvordan skaber Sony den imponerende klarhed? Mange års erfaring i verdensklasse fra hardwareområdet, studieerfaring med musik og film. Og den digitale finjustering, der fuldender det hele. Sony giver dig den optimale oplevelse af musikken.

Stemmegengivelsen fuldender oplevelsen

Stemmegengivelsen fuldender oplevelsen

Stemmegengivelsen har en afgørende betydning for musikoplevelsen, og Sony har derfor udviklet forskellige teknologier, der gør den af dem så livagtig som muligt.

Føl bassen helt ind i knoglerne

Føl bassen helt ind i knoglerne

Ved film og musik udgør kraften ved de dybe toner det andet vigtige aspekt ved lyden, og Sonys ingeniører har arbejdet dedikeret for at kunne give dig bas, der dunker.

Hør det hele, mærk mere.

Lyd i høj opløsning: Så tæt på livemusik, som det kan blive.

Hele vejen fra kilden til højttaleren har Sony kombineret et væld af teknologier, der giver dig den ultimative lydoplevelse. Ved filer med lyd i høj opløsning gengiver den digitale forstærker og de specialdesignede diskantenheder alle nuancer, så du hører hver eneste tone som kunstneren havde tænkt sig det. Ved mp3-filer opskalerer software til digital behandling den komprimerede musik for at genskabe detaljer, som er gået tabt.

  • På farten
  • PC-lyd
  • Startside

Videnskaben bag bedre lyd

Der er sket fremskridt inden for højttalere

Der er sket fremskridt inden for højttalere

Magnetic Fluid-teknologien stammer fra NASA, men Sony er først til at bruge den til lyd i hjemmet. Den eliminerer dæmperen, reducerer rummet mellem svingspolen og membranen og giver bedre signaloverførsel, mindre forvrængning - og mindre højttalere.

Tilpasset lytning

Tilpasset lytning

ClearAudio+ optimerer musikafspilning til forskellige enheder. Så du får den bedst mulige lyd, uanset om du lytter til den på din Xperia™-telefon, din Walkman® eller din VAIO®-computer.

Optimeret forstærkning

Optimeret forstærkning

Den nyeste digitale S-Master HX-forstærker reducerer graden af forvrængning og støj ved alle frekvensområder – lige fra dybe toner, der får underlaget til at ryste, til fine, høje toner – så lyden bliver så ren og klar som muligt.

Lyt på den måde, du foretrækker det

One touch-lytning, strømlinet soundtrack

Foretag parring af smartphones, tabletcomputere, mp3-afspillere, stereoanlæg, bærbare computere og andre enheder via NFC og Bluetooth® for at få nonstop-musik uden besvær hjemme, på arbejdet og når du er på farten. Og med det kæmpestore streamingbibliotek og understøttelse af Multiple Codec er der intet, der holder dig tilbage.

Se forskellige måder, musik kan nydes på med Sony

One touch: streaming på den enkle måde

One touch: streaming på den enkle måde

Med NFC™ og Bluetooth® har Sony fjernet de besværlige kabler i forbindelse med deling af musik. Med Bluetooth følger du blot de enkle trin, og med NFC parrer du to kompatible enheder med en berøring.

En verden af musik, der kun er et klik væk

En verden af musik, der kun er et klik væk

Med Music Unlimited kan du streame over 15 millioner sange til en hvilken som helst tilsluttet Sony-enhed – en tablet, en PSP, en telefon, et TV eller en bærbar computer – og nyde øjeblikkelig adgang til mange timers musiknydelse.

Problemfri tilslutninger

Problemfri tilslutninger

Fungerer denne Sony-enhed på tværs af platforme? Og understøtter denne Sony-enhed mit yndlingslydformat? Svaret på begge spørgsmål er "ja", for Sonys mål er at gøre lytteoplevelsen enkel.

Ingeniørkunst, håndværk og passion

Bygning af Japans første transistorradio i 1950'erne. Opfindelsen af transportabel lyd i form af Walkman. Udviklingen af verdens første CD-afspiller. Førsteklasses hovedtelefoner og højttalere. Hele vejen gennem sin historie har Sony haft tradition for at berige tilværelsen med lyd.

  • Udvikling af SS-ARUdvikling af SS-AR1
  • Finjustering af MDR-1Finjustering af MDR-1
  • Opbygning af Sony MusicOpbygning af Sony Music
Udforsk Walkmans historie

1979: Walkman gør musikken mobil

I en tid, hvor de fleste mennesker lyttede til grammofonplader i hjemmet, var muligheden for at gøre musikken bærbar og personlig revolutionerende. Walkman blev solgt i over 180 millioner eksemplarer over hele verden.

En lang tradition inden for design

På tværs af hele Sonys udvalg af lydprodukter har håndværk, materialer og fokus på detaljen hele tiden haft en central placering. Med Sony kan du være sikker på, at du får den rigtige lyd og det rigtige design.

FOR EJERE